وی ادامه داد: حریق از ۲ طریق نقص فنی در سیستم سوخترسانی و دیگری ناشی از بیتوجهی و سهلانگاری در رعایت موارد ایمنی ناشی میشود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: در حریق نقص فنی سیستم سوخترسانی با نشر بنزین موجب آتشسوزی شده که برای پیشگیری از آن رعایت نکاتی از جمله بازدید دورهای، معاینه فنی، بازرسی سیمکشی خودرو و... نیاز است.
شریعتی در توضیح عامل دوم گفت: نگهداشتن عینک و بطری آب بر روی صندلی اتومبیل و همجواری کاغذ و لباس با ترکیب گرمای هوا میتواند همانند یک ذره بین عمل کرده و با متمرکز کردن نور آفتاب هر آنچه در پیرامون خود دارد را شعلهور کند.
وی تاکید کرد: قرار دادن گوشیهای تلفن همراه، تبلت، پاور بانک و یا هر نوع وسیله الکترونیکی که باطری لیتیومی دارد در معرض آفتاب و یا گرمای درون خودرو موجب بروز آتشسوزی یا انفجار میشود.
شریعتی تاکید کرد: رمانهایی که خودرو برای چندین ساعت زیر نور خورشید پارک شده است و بوی سوختگی، بنزین یا گازوییل استشمام میشود باید حتما موتور خودرو را پیش از سوار شدن کنترل کرد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان اضافه کرد: بیشتر حریقهای خودرو از داخل کابین خودرو آغاز شده و بر همین اساس توصیه ما این است که فندک و تجهیزاتی از این قبیل در خودرو نگهداری نشود.