سوله استاندارد چیست؟
به سازه ای اطلاق می شود که فرآیند ساخت آن مطابق با تمامی اصول و استانداردهای عمرانی و ساخت و سازها باشد. استانداردهای طراحی و ساخت در هر سوله مختص همان سوله می باشد که این امر با توجه به نوع کاربری تعیین میشود.
مشخصات سوله استاندارد
اولین قدم در ساخت سوله شناسایی نیازها و انتظارات مشتریان است و سازندگان باید به طور کامل از اهداف و کاربری آن آگاهی کافی را داشته باشند تا بتوانند با بینشی صحیح به بهترین نتیجه برسند .
برای ساخت بهترین نوع سوله با شرکت صنعت سوله علمدار در ارتباط باشید.
به برخی از آن ها در زیر اشاره شده است :
ابعاد سوله موردنظر (طول ، ارتفاع و.. )
کاربری سوله (قرار است به چه منظور از سوله استفاده شود )
میزان سرمایه (چه اندازه بودجه قرار است هزینه شود )
میزان زمان در اختیار
پس از تصمیم گیری در مورد انتخاب سوله نوبت به طراحی آن می رسد. این کار توسط طراحان کاردان و با تجربه صورت می گیرد .
این سازه بر اساس استاندارد ها و آئین نامه های بین الملل ساخته می شود. این نوع سوله ها زیر نظر واحدهای کنترل کیفیت مورد بازرسی قرار می گیرند و پس از اتمام کار شناسنامه ی کیفی آن ها صادر شده و به سازندگان تحویل داده می شود .
ساخت سوله استاندارد
مشخصات فنی یک سوله استاندارد شامل موارد زیر است.
ابعاد، دفترچه محاسبه آن، مصالح استاندارد، اجزا
رعایت این مشخصات در طراحی و ساخت یک سوله استاندارد امری ضروری و الزامی است.
مصالح استاندارد
در ساخت این سازه باید از مصالح و متریال های با کیفیت استفاده کرد. اما برخی شرکتهای سازنده از ورق های ضایعات در مصالح خود بهره میگیرند. و این مصالح را به نام سوله دست دوم میفروشند.
شرکت صنعت سوله علمدار بهترین ورق های فولادی را که هم آلیاژهای خوبی دارند و هم ضخامت این ورق ها استاندارد است در تمام پروژه ها به کار می برد. در مابقی مصالح از جمله متریال ساخت زیر بنا و فونداسیون، پیچ و مهره، پوشش سقف سوله از جمله انواع ساندویچ پانل و دیوارها و… نیز باید کیفیت را در اولویت قرار داد.
مسلما یک سوله استاندارد باید با مصالح درجه یک و با کیفیت ساخته شود.
هزینه ساخت سوله
هرگاه از ابعاد استاندارد ساخت در کاربری مورد نظر و روش های بهینه و به روز در زمان طراحی و ساخت سوله استفاده شود به طور چشمگیری بسیاری از هزینه های جانبی حذف خواهد شد. از طرفی رعایت این موراد باعث افزایش طول عمر سوله میشود و در هزینه های تعمیر و نگهداری نیز تا حدودی صرف جویی می شود.
در کنار تمام این موارد هزینه ساخت سوله های استاندارد به عوامل مختلفی بستگی دارد که هر کدام از آن ها تاثیر مستقیمی بر هزینه نهایی ساخت آن دارند. کیفیت سوله با استاندارد بودن آن در ارتباط مستقیم است. از عوامل مهم و موثر در هزینه طراحی و ساخت و قیمت این سازه ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاربری سوله
- ابعاد سوله
- وزن سوله
- کیفیت مصالح ساخت
- تجهیزات مورد نیاز در ساخت سوله نظیر سیستم گرمایشی و سرمایشی، سیستم تهویه و …
- محل و مکان احداث سوله
- نصب جرثقیل
- انتخاب شرکت سازنده سوله